Aktiebolaget Kisa Cykel & Sport

Östergötlands län

Information

Aktiebolaget Kisa Cykel & Sport är en verksamhet som finns i Kinda. I Aktiebolaget Kisa Cykel & Sport finns det lite olika personer som är förknippade och det är Andersson, Leif Åke som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Stig Bertil som är född 1939 och har titeln Suppleant, Källman, Anders Henrik som är född 1957 och har titeln Revisor, Anders Källman Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Aktiebolaget Kisa Cykel & Sport så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Aktiebolaget Kisa Cykel & Sport på telefon 0494-71211.

Bolaget skall driva handelsrörelse med cykel-, sport- och fritidsartiklar samt idka handel med motorsågar jämte reparations- och servicearbeten, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Aktiebolaget Kisa Cykel & Sport av bolagstypen Aktiebolag.

Aktiebolaget Kisa Cykel & Sport är ett av många verksamheter som finns i Östergötlands län och Kinda arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Aktiebolaget Kisa Cykel & Sport innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Aktiebolaget Kisa Cykel & Sport är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1973-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Aktiebolaget Kisa Cykel & Sport så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Aktiebolaget Kisa Cykel & Sport har 556149-5747 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.