Bröderna Nilssons Rör Aktiebolag

Östergötlands län

Information

556142-7914 är organisationsnummer för bolaget Bröderna Nilssons Rör Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bröderna Nilssons Rör Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Kinda som är den kommunen som Bröderna Nilssons Rör Aktiebolag finns i.

Bröderna Nilssons Rör Aktiebolag har varit registrerat sedan 1970-12-21 och det finns flera bolag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Bröderna Nilssons Rör Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Bröderna Nilssons Rör Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Kinda som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Bröderna Nilssons Rör Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Nilsson, Bernt Åke -Nilsson, Per Bruno

Vill ni komma i kontakt med Bröderna Nilssons Rör Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0494-71060 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall bedriva försäljning och utföra installationer av värme-, vatten-, ventilations- och sanitetsartiklar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Bröderna Nilssons Rör Aktiebolag och det är Nilsson, Bernt Åke som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Per Bruno som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Björn Erik som är född 1944 och har titeln Suppleant, Tevell, Magnus Bengt Valdemar som är född 1956 och har titeln Revisor, Åberg, Marie Caroline som är född 1961 och har titeln Revisorssuppleant, Materev AB som är född och har titeln RevisorCaroline Åberg Revision AB som är född och har titeln Revisor,