Finess Holding AB

Östergötlands län

Information

556082-0408 är organisationsnummer för bolaget Finess Holding AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Finess Holding AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Kinda som är den kommunen som Finess Holding AB finns i.

Finess Holding AB har varit registrerat sedan 1962-02-21 och det finns flera bolag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Finess Holding AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Finess Holding AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Kinda som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Finess Holding AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Terp-Nielsen Preben Firman tecknas i förening av -Johansson, Nils Anders Stellan -Klason, Harry Roland Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Finess Holding AB så kan ni göra det på telefon genom 0494-15100 eller genom brev på följande adress:
Tolvmannav. 1, 590 38, Kisa

Bolaget skall driva tillverkning och försäljning av förbruk- ningsartiklar för hygien, inkontinens, operation och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Finess Holding AB och det är Johansson, Nils Anders Stellan som är född 1947 och har titeln VD, Klason, Harry Roland som är född 1951 och har titeln Vice VD, Johansson, Nils Anders Stellan som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Klason, Harry Roland som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Terp-Nielsen Preben som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Thomsen, Bjarne Debel som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EESBengtsson, Niclas som är född 1964 och har titeln Revisor, Claesson, Ola Bengt Axel som är född 1964 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor