Kisa-Tryckeriet Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Kisa-Tryckeriet Aktiebolag är ett företag som finns i Kinda. I Kisa-Tryckeriet Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Adolfsson, Rolf Silvano som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Adolfsson, Sylvia som är född 1977 och har titeln Suppleant, Schwertner, Frank Gerhard som är född 1951 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Kisa-Tryckeriet Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Kisa-Tryckeriet Aktiebolag på telefon 0494-10348.

Bolaget skall driva tryckerirörelse och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Kisa-Tryckeriet Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Kisa-Tryckeriet Aktiebolag är ett av många företag som finns i Östergötlands län och Kinda arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Kisa-Tryckeriet Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Kisa-Tryckeriet Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1980-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Kisa-Tryckeriet Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Kisa-Tryckeriet Aktiebolag har 556079-1658 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.