Aktiebolaget Kisa Bok- & Pappershandel

Östergötlands län

Information

Aktiebolaget Kisa Bok- & Pappershandel hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Kinda som är den kommunen där Aktiebolaget Kisa Bok- & Pappershandel finns. I Kinda så finns det många olika Aktiebolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Aktiebolaget Kisa Bok- & Pappershandel tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Aktiebolaget Kisa Bok- & Pappershandel har haft sedan 1994-01-01. Aktiebolaget Kisa Bok- & Pappershandel har funnits sedan och 1980-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Aktiebolaget Kisa Bok- & Pappershandel så kan ni göra det genom att skicka er post till Storg. 12, 590 38, Kisa men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0494-10109.

Kinda arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Aktiebolaget Kisa Bok- & Pappershandel Privat, ej börsnoterat.

Aktiebolaget Kisa Bok- & Pappershandel har idag 556076-3152 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Aktiebolaget Kisa Bok- & Pappershandel

Bolaget skall bedriva bok- och pappershandel och leksakshandel samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

I Aktiebolaget Kisa Bok- & Pappershandel så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Widén, Doris Märta Charlotta som är född 1932 och har titeln Ordinarie ledamot, Widén, Carl Anders som är född 1967 och har titeln Suppleant, Källman, Anders Henrik som är född 1957 och har titeln Revisor, Anders Källman Revision AB som är född och har titeln Revisor, .