Aktiebolaget Söderbergs Gummiverkstad

Östergötlands län

Information

Bolaget skall driva verkstadsrörelse för gummireparationer samt handel med däck jämte därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Aktiebolaget Söderbergs Gummiverkstad vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Kinda så är Aktiebolaget Söderbergs Gummiverkstad ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Kinda arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Kinda och i Östergötlands län. Redan 1956-10-19 så skapades Aktiebolaget Söderbergs Gummiverkstad och företaget är har F-skattsedel Aktiebolaget Söderbergs Gummiverkstad har haft det sedan 1994-01-01.

Aktiebolaget Söderbergs Gummiverkstad är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1980-01-01

556063-8008 är organisationsnummret för företaget som finns i Kinda.

Just nu är Aktiebolaget Söderbergs Gummiverkstad Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med Aktiebolaget Söderbergs Gummiverkstad så går det att nå dem via telefon på 0494-10990 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Aktiebolaget Söderbergs Gummiverkstad är Söderberg, Kurt Staffan Urban som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Söderberg, Berta Gunvor Anita som är född 1949 och har titeln Suppleant, Sander, Kjell Bertil Åke som är född 1952 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .