Nyrells Företagsservice

Östergötlands län

Information

551203-XXXX är organisationsnummer för bolaget Nyrells Företagsservice. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Nyrells Företagsservice är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Kinda som är den kommunen som Nyrells Företagsservice finns i.

Nyrells Företagsservice har varit registrerat sedan 1997-08-28 och det finns flera bolag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Nyrells Företagsservice så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Nyrells Företagsservice är och det finns flera bolag i Kinda som också är .

Firmatecknare för Nyrells Företagsservice är följande:

Vill ni komma i kontakt med Nyrells Företagsservice så kan ni göra det på telefon genom 0494-20602 eller genom brev på följande adress:

Försäljning av konfektyr och kakor till små- och medelstora företagspersonal.

Det finns olika personer som har en koppling med Nyrells Företagsservice och det är Nyrell, Lars Roger som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma,