F:a Hedman Nytt & Begagnat

Östergötlands län

Information

F:a Hedman Nytt & Begagnat är ett bolag som finns i Kinda. I F:a Hedman Nytt & Begagnat finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hedman, Stig Göran som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med F:a Hedman Nytt & Begagnat så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå F:a Hedman Nytt & Begagnat på telefon 070-5695784.

Handel med nya och begagnade saker såsom möbler, husgeråd, pryd- nadssaker, cyklar, verktyg, fiskesaker och böcker. Inköp från grossist, återförsäljare, tillverkare samt inköp av konkurs och restpartier. Uppköp av dödsbon, källar och vindsröjningar samt auktioner.

Idag är F:a Hedman Nytt & Begagnat av bolagstypen Enskild firma.

F:a Hedman Nytt & Begagnat är ett av många bolag som finns i Östergötlands län och Kinda arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

F:a Hedman Nytt & Begagnat innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2008-02-28 och F:a Hedman Nytt & Begagnat är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-01-18.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för F:a Hedman Nytt & Begagnat så är det följande:

F:a Hedman Nytt & Begagnat har 550916-XXXX som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.