Rimforsa Språk och Natur

Östergötlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Kinda och Rimforsa Språk och Natur är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Rimforsa Språk och Natur är ett av dem. Statusen för Rimforsa Språk och Natur är att Bolaget är aktivt.

Rimforsa Språk och Natur är ett Enskild firma och skapades 1987-11-20. Det finns flera olika verksamheter i Östergötlands län som är ett stort län. Kinda där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Rimforsa Språk och Natur ska trivas.

Rimforsa Språk och Natur är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1989-01-01. I Kinda så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Översättningsarbeten, författarskap, utbildningar, kurser inom alternativ egenvård, miljö.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Rimforsa Språk och Natur är momsregistrerat och det har de varit sedan 1988-01-01.

Idag är Rimforsa Språk och Natur och det finns flera verksamheter som är det idag i Kinda.

Vill man komma i kontakt med Rimforsa Språk och Natur så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0494-21464.

.

De som är på något sätt har med Rimforsa Språk och Natur är Nufer, Hildegard som är född 1954 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Rimforsa Språk och Natur har 540903-XXXX som sitt organisationsnummer.