Kisa Krukmakeri

Östergötlands län

Information

531003-XXXX är organisationsnummer för företaget Kisa Krukmakeri. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kisa Krukmakeri är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Kinda som är den kommunen som Kisa Krukmakeri finns i.

Kisa Krukmakeri har varit registrerat sedan 1985-03-08 och det finns flera företag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Kisa Krukmakeri så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Kisa Krukmakeri är och det finns flera bolag i Kinda som också är .

Firmatecknare för Kisa Krukmakeri är följande:

Vill ni komma i kontakt med Kisa Krukmakeri så kan ni göra det på telefon genom 0494-71460 eller genom brev på följande adress:

Tillverkning och försäljning av keramik och textil.

Det finns olika personer som har en koppling med Kisa Krukmakeri och det är Södergren, Inger Ulla-Britt som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma,