Spectrummis Transportutbildningar

Östergötlands län

Information

Spectrummis Transportutbildningar är ett företag som finns i Kinda. I Spectrummis Transportutbildningar finns det lite olika personer som är förknippade och det är Svensson, Henry Magnus som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Spectrummis Transportutbildningar så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Spectrummis Transportutbildningar på telefon 0494-37048.

Utbildning och rådgivning inom transport och resesektorn.

Idag är Spectrummis Transportutbildningar av bolagstypen Enskild firma.

Spectrummis Transportutbildningar är ett av många företag som finns i Östergötlands län och Kinda arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Spectrummis Transportutbildningar innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Spectrummis Transportutbildningar är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Spectrummis Transportutbildningar så är det följande:

Spectrummis Transportutbildningar har 521106-XXXX som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.