Kinda El- & Kylservice, Sören Eskilsson

Östergötlands län

Information

Kinda El- & Kylservice, Sören Eskilsson är ett av många verksamheter som finns i Kinda. Det är nämligen den kommunen som Kinda El- & Kylservice, Sören Eskilsson finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Kinda El- & Kylservice, Sören Eskilsson är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Kinda El- & Kylservice, Sören Eskilsson som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 1992-04-30. Men sedan 1992-01-01 så har Kinda El- & Kylservice, Sören Eskilsson varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Kinda El- & Kylservice, Sören Eskilsson så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0494-20507.

Kinda arbetar för att verksamheter som Kinda El- & Kylservice, Sören Eskilsson ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Kinda El- & Kylservice, Sören Eskilsson. Det finns flera verksamheter i Östergötlands län.

Försäljning och service av hushållsmaskiner, kylanläggningar, värmepumpar och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Kinda El- & Kylservice, Sören Eskilsson är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Kinda El- & Kylservice, Sören Eskilsson och det är följande personer, Eskilsson, Eskil Sören som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Kinda El- & Kylservice, Sören Eskilsson är 500113-XXXX.