Firma Kisa Bilservice

Östergötlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Kinda och Firma Kisa Bilservice är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Firma Kisa Bilservice är ett av dem. Statusen för Firma Kisa Bilservice är att Bolaget är aktivt.

Firma Kisa Bilservice är ett Enskild firma och skapades 1979-12-28. Det finns flera olika bolag i Östergötlands län som är ett stort län. Kinda där bolaget finns i jobbar för att bolag som Firma Kisa Bilservice ska trivas.

Firma Kisa Bilservice är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Kinda så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bilreparationer.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Firma Kisa Bilservice är momsregistrerat och det har de varit sedan 1983-01-01.

Idag är Firma Kisa Bilservice och det finns flera bolag som är det idag i Kinda.

Vill man komma i kontakt med Firma Kisa Bilservice så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0494-12494.

.

De som är på något sätt har med Firma Kisa Bilservice är Pettersson, Lars Åke som är född 1949 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Firma Kisa Bilservice har 491005-XXXX som sitt organisationsnummer.