Birgerssons Skogsentreprenad

Östergötlands län

Information

490618-XXXX är organisationsnummer för bolaget Birgerssons Skogsentreprenad. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Birgerssons Skogsentreprenad är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Kinda som är den kommunen som Birgerssons Skogsentreprenad finns i.

Birgerssons Skogsentreprenad har varit registrerat sedan 1986-05-23 och det finns flera bolag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1986-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Birgerssons Skogsentreprenad så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1986-01-01.

Birgerssons Skogsentreprenad är och det finns flera bolag i Kinda som också är .

Firmatecknare för Birgerssons Skogsentreprenad är följande:

Vill ni komma i kontakt med Birgerssons Skogsentreprenad så kan ni göra det på telefon genom 070-6965476 eller genom brev på följande adress:

Skogsentreprenad.

Det finns olika personer som har en koppling med Birgerssons Skogsentreprenad och det är Birgersson, Björn Gunnar som är född 1949 och har titeln Innehavare av enskild firma,