Y-Konsult

Östergötlands län

Information

Y-Konsult hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Kinda som är den kommunen där Y-Konsult finns. I Kinda så finns det många olika Enskild firma och i Östergötlands län så finns det ännu fler Enskild firma. Y-Konsult tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket Y-Konsult har haft sedan 1997-01-01. Y-Konsult har funnits sedan och 1997-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Y-Konsult så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0494-20738.

Kinda arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler företag.

Y-Konsult har idag 490510-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Y-Konsult

Export och import av byggprodukter. Konsultverksamhet t ex upprättande av byggnadsritningar, arkitekt- och konstruktions- ritningar. Export av kiosker, byggnadsmaterial m m, diverse maskiner och fordon. Import av PVC-material, kemtekniska artiklar, kläder, handskar m m.

I Y-Konsult så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Ypevik, Per Inge som är född 1949 och har titeln Innehavare av enskild firma, .