Egons skogstjänst

Östergötlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Kinda och Egons skogstjänst är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Egons skogstjänst är ett av dem. Statusen för Egons skogstjänst är att Bolaget är aktivt.

Egons skogstjänst är ett Enskild firma och skapades 2003-09-16. Det finns flera olika verksamheter i Östergötlands län som är ett stort län. Kinda där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Egons skogstjänst ska trivas.

Egons skogstjänst är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-08-04. I Kinda så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Utföra allmän skogsvård och skogsplanering.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Egons skogstjänst är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Egons skogstjänst och det finns flera verksamheter som är det idag i Kinda.

Vill man komma i kontakt med Egons skogstjänst så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0494-33020.

.

De som är på något sätt har med Egons skogstjänst är Nyström, Karl Egon Lambert som är född 1948 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Egons skogstjänst har 480928-XXXX som sitt organisationsnummer.