K.B's Helhetshälsa HORN

Östergötlands län

Information

451107-XXXX är organisationsnummer för bolaget K.B's Helhetshälsa HORN. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som K.B's Helhetshälsa HORN är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Kinda som är den kommunen som K.B's Helhetshälsa HORN finns i.

K.B's Helhetshälsa HORN har varit registrerat sedan 1999-11-23 och det finns flera bolag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för K.B's Helhetshälsa HORN så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-01-01.

K.B's Helhetshälsa HORN är och det finns flera bolag i Kinda som också är .

Firmatecknare för K.B's Helhetshälsa HORN är följande:

Vill ni komma i kontakt med K.B's Helhetshälsa HORN så kan ni göra det på telefon genom 0494-30332 eller genom brev på följande adress:

Friskvårdsverksamhet inriktad på i huvudsak kurser i Qi-gong samt individuella behandlingar med akupressur.

Det finns olika personer som har en koppling med K.B's Helhetshälsa HORN och det är Borg, Ingegerd Kristina Maria som är född 1945 och har titeln Innehavare av enskild firma,