Hantverksgården Hökhult

Östergötlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Kinda och Hantverksgården Hökhult är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många företag där och Hantverksgården Hökhult är ett av dem. Statusen för Hantverksgården Hökhult är att Bolaget är aktivt.

Hantverksgården Hökhult är ett Enskild firma och skapades 1985-01-18. Det finns flera olika företag i Östergötlands län som är ett stort län. Kinda där företaget finns i jobbar för att företag som Hantverksgården Hökhult ska trivas.

Hantverksgården Hökhult är F-skattregistrerat och det har de varit sedan -0001-11-30. I Kinda så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Handel med naturmaterial, hemslöjd och hantverk.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Hantverksgården Hökhult är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Hantverksgården Hökhult och det finns flera företag som är det idag i Kinda.

Vill man komma i kontakt med Hantverksgården Hökhult så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0494-40007.

.

De som är på något sätt har med Hantverksgården Hökhult är Falk, Rut Evy Marianne som är född 1942 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Hantverksgården Hökhult har 420212-XXXX som sitt organisationsnummer.