Hycklinge Skogsbruk

Östergötlands län

Information

401222-XXXX är organisationsnummer för företaget Hycklinge Skogsbruk. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hycklinge Skogsbruk är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Kinda som är den kommunen som Hycklinge Skogsbruk finns i.

Hycklinge Skogsbruk har varit registrerat sedan 1996-11-21 och det finns flera företag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Hycklinge Skogsbruk så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Hycklinge Skogsbruk är och det finns flera bolag i Kinda som också är .

Firmatecknare för Hycklinge Skogsbruk är följande:

Vill ni komma i kontakt med Hycklinge Skogsbruk så kan ni göra det på telefon genom 013-66228 eller genom brev på följande adress:

Körning av skogsprodukter, (med minimaster 101). Köp och försäljning av mindre partier virke. Huggning, röjning och plantering av skog samt mindre avverknings- och förvaltningsuppdrag hos skogsägare.

Det finns olika personer som har en koppling med Hycklinge Skogsbruk och det är Pettersson, Nils Erik Lennart som är född 1940 och har titeln Innehavare av enskild firma,