Nilsson Datafångst

Östergötlands län

Information

401021-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Nilsson Datafångst. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Nilsson Datafångst är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Kinda som är den kommunen som Nilsson Datafångst finns i.

Nilsson Datafångst har varit registrerat sedan 1995-08-17 och det finns flera verksamheter i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Nilsson Datafångst så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1995-01-01.

Nilsson Datafångst är och det finns flera verksamheter i Kinda som också är .

Firmatecknare för Nilsson Datafångst är följande:

Vill ni komma i kontakt med Nilsson Datafångst så kan ni göra det på telefon genom 0494-10949 eller genom brev på följande adress:

Överföring av geografisk information till digital form. Konsultverksamhet inom digital karthantering.

Det finns olika personer som har en koppling med Nilsson Datafångst och det är Nilsson, Bertil Ingvar Roland som är född 1940 och har titeln Innehavare av enskild firma,