Inges Herrfrisering, Horn, Inge Carlsson

Östergötlands län

Information

Inges Herrfrisering, Horn, Inge Carlsson hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Kinda som är den kommunen där Inges Herrfrisering, Horn, Inge Carlsson finns. I Kinda så finns det många olika Enskild firma och i Östergötlands län så finns det ännu fler Enskild firma. Inges Herrfrisering, Horn, Inge Carlsson tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har ej F-skatt. Inges Herrfrisering, Horn, Inge Carlsson har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Inges Herrfrisering, Horn, Inge Carlsson så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0494-30170.

Kinda arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Inges Herrfrisering, Horn, Inge Carlsson har idag 401004-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Inges Herrfrisering, Horn, Inge Carlsson

Idka frisersalongsrörelse och handel.

I Inges Herrfrisering, Horn, Inge Carlsson så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Karlsson, Bror Inge som är född 1940 och har titeln Innehavare av enskild firma, .