Anita Lundins Bokförings- o Konsultbyrå

Östergötlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Kinda och Anita Lundins Bokförings- o Konsultbyrå är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Anita Lundins Bokförings- o Konsultbyrå är ett av dem. Statusen för Anita Lundins Bokförings- o Konsultbyrå är att Bolaget är aktivt.

Anita Lundins Bokförings- o Konsultbyrå är ett Enskild firma och skapades 1996-10-16. Det finns flera olika verksamheter i Östergötlands län som är ett stort län. Kinda där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Anita Lundins Bokförings- o Konsultbyrå ska trivas.

Anita Lundins Bokförings- o Konsultbyrå är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01. I Kinda så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Konsult och bokföring i administrativ verksamhet, deklarationer, samt försäljning av kryddor.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Anita Lundins Bokförings- o Konsultbyrå är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är Anita Lundins Bokförings- o Konsultbyrå och det finns flera verksamheter som är det idag i Kinda.

Vill man komma i kontakt med Anita Lundins Bokförings- o Konsultbyrå så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0494-20190.

.

De som är på något sätt har med Anita Lundins Bokförings- o Konsultbyrå är Lundin, Anita Lillemor som är född 1938 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Anita Lundins Bokförings- o Konsultbyrå har 380207-XXXX som sitt organisationsnummer.