Firma Nils Gustafsson

Östergötlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Kinda och Firma Nils Gustafsson är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Firma Nils Gustafsson är ett av dem. Statusen för Firma Nils Gustafsson är att Bolaget är aktivt.

Firma Nils Gustafsson är ett Enskild firma och skapades 1973-10-19. Det finns flera olika bolag i Östergötlands län som är ett stort län. Kinda där bolaget finns i jobbar för att bolag som Firma Nils Gustafsson ska trivas.

Firma Nils Gustafsson är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Kinda så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Trävaruhandel och sågverksrörelse.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Firma Nils Gustafsson är momsregistrerat och det har de varit sedan 1973-01-01.

Idag är Firma Nils Gustafsson och det finns flera bolag som är det idag i Kinda.

Vill man komma i kontakt med Firma Nils Gustafsson så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0494-71579.

.

De som är på något sätt har med Firma Nils Gustafsson är Gustafsson, Nils Gustaf Einar som är född 1936 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Firma Nils Gustafsson har 360802-XXXX som sitt organisationsnummer.