Kisa Handelsträdgård, Göran Djurstedt

Östergötlands län

Information

Kisa Handelsträdgård, Göran Djurstedt hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Kinda som är den kommunen där Kisa Handelsträdgård, Göran Djurstedt finns. I Kinda så finns det många olika Enskild firma och i Östergötlands län så finns det ännu fler Enskild firma. Kisa Handelsträdgård, Göran Djurstedt tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Kisa Handelsträdgård, Göran Djurstedt har haft sedan 1994-01-01. Kisa Handelsträdgård, Göran Djurstedt har funnits sedan och 1980-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Kisa Handelsträdgård, Göran Djurstedt så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0494-10021.

Kinda arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Kisa Handelsträdgård, Göran Djurstedt har idag 330707-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Kisa Handelsträdgård, Göran Djurstedt

Handelsträdgård.

I Kisa Handelsträdgård, Göran Djurstedt så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Djurstedt, Oskar Göran som är född 1933 och har titeln Innehavare av enskild firma, .