netwave handelsbolag

Östergötlands län

Information

netwave handelsbolag hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Kinda som är den kommunen där netwave handelsbolag finns. I Kinda så finns det många olika Handelsbolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Handelsbolag. netwave handelsbolag tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har F-skatt vilket netwave handelsbolag har haft sedan 2007-08-09. netwave handelsbolag har funnits sedan och 2007-08-09 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till netwave handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Charlottenbergsv. 2, 590 38, Kisa men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-2803254.

Kinda arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler verksamheter.

netwave handelsbolag har idag 969728-6764 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för netwave handelsbolag

Försäljning av elektronik såsom bilstereo, kameror och högtalare via internet.

I netwave handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nilsson, Niklas Erik som är född 1987 och har titeln Bolagsman, Omme, Jan Freddy som är född 1987 och har titeln Bolagsman, .