Stein-Mården Förädlat Vilt Handelsbolag

Östergötlands län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Kinda och Stein-Mården Förädlat Vilt Handelsbolag är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Stein-Mården Förädlat Vilt Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Stein-Mården Förädlat Vilt Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Stein-Mården Förädlat Vilt Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2007-01-30. Det finns flera olika bolag i Östergötlands län som är ett stort län. Kinda där bolaget finns i jobbar för att bolag som Stein-Mården Förädlat Vilt Handelsbolag ska trivas.

Stein-Mården Förädlat Vilt Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-03-08. I Kinda så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Förädling av viltkött samt jakt och viltvård och service i anslutning härtill.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Stein-Mården Förädlat Vilt Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-03-08.

Idag är Stein-Mården Förädlat Vilt Handelsbolag och det finns flera bolag som är det idag i Kinda.

Vill man komma i kontakt med Stein-Mården Förädlat Vilt Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0494-22180.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Stein-Mården Förädlat Vilt Handelsbolag är Mård Stein, Anita Christina som är född 1946 och har titeln Bolagsman, Stein, Nils Claes Henric som är född 1951 och har titeln Bolagsman, .

Stein-Mården Förädlat Vilt Handelsbolag har 969724-3690 som sitt organisationsnummer.