LifeStyle Products Scandinavia Handelsbolag

Östergötlands län

Information

LifeStyle Products Scandinavia Handelsbolag är ett företag som finns i Kinda. I LifeStyle Products Scandinavia Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Järgården, Matts Einar som är född 1948 och har titeln Bolagsman, Monell, Boo Peter Torbjörn som är född 1958 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med LifeStyle Products Scandinavia Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå LifeStyle Products Scandinavia Handelsbolag på telefon .

Framtagning och försäljning av hygienartiklar.

Idag är LifeStyle Products Scandinavia Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

LifeStyle Products Scandinavia Handelsbolag är ett av många företag som finns i Östergötlands län och Kinda arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

LifeStyle Products Scandinavia Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-12-07 och LifeStyle Products Scandinavia Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-12-23.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för LifeStyle Products Scandinavia Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av Mats Järgården.

LifeStyle Products Scandinavia Handelsbolag har 969722-2652 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.