Ekonomikonsulterna i Björkfors, Edvinzon & Jedberger Handelsbolag

Östergötlands län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Kinda och Ekonomikonsulterna i Björkfors, Edvinzon & Jedberger Handelsbolag är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många företag där och Ekonomikonsulterna i Björkfors, Edvinzon & Jedberger Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Ekonomikonsulterna i Björkfors, Edvinzon & Jedberger Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Ekonomikonsulterna i Björkfors, Edvinzon & Jedberger Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2005-09-14. Det finns flera olika företag i Östergötlands län som är ett stort län. Kinda där företaget finns i jobbar för att företag som Ekonomikonsulterna i Björkfors, Edvinzon & Jedberger Handelsbolag ska trivas.

Ekonomikonsulterna i Björkfors, Edvinzon & Jedberger Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-10-06. I Kinda så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Redovisningstjänster, löpande redovisning, löner, bokslut och deklarationer. Konsultativ verksamhet inom redovisning. beskattning, ekonomi och personaladministration samt organisations- och ledarutveckling.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ekonomikonsulterna i Björkfors, Edvinzon & Jedberger Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-10-06.

Idag är Ekonomikonsulterna i Björkfors, Edvinzon & Jedberger Handelsbolag och det finns flera företag som är det idag i Kinda.

Vill man komma i kontakt med Ekonomikonsulterna i Björkfors, Edvinzon & Jedberger Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0494-60016.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Ekonomikonsulterna i Björkfors, Edvinzon & Jedberger Handelsbolag är Edvinsson, Marie Susanne Veronica som är född 1966 och har titeln Bolagsman, Jedberger, Thomas Henrik som är född 1966 och har titeln Bolagsman, .

Ekonomikonsulterna i Björkfors, Edvinzon & Jedberger Handelsbolag har 969713-1713 som sitt organisationsnummer.