JL Trading Handelsbolag

Östergötlands län

Information

969712-7588 är organisationsnummer för bolaget JL Trading Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som JL Trading Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Kinda som är den kommunen som JL Trading Handelsbolag finns i.

JL Trading Handelsbolag har varit registrerat sedan 2005-09-01 och det finns flera bolag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-09-15 vill man istället veta hur det står till med momsen för JL Trading Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-09-15.

JL Trading Handelsbolag är och det finns flera bolag i Kinda som också är .

Firmatecknare för JL Trading Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med JL Trading Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0494-20107 eller genom brev på följande adress:
Lingonstigen 24, 590 44, Rimforsa

Konsultverksamhet - Översättningar

Det finns olika personer som har en koppling med JL Trading Handelsbolag och det är Peterson, Lars Tore Mikael som är född 1968 och har titeln Bolagsman, Peterson, Radoslava som är född 1972 och har titeln Bolagsman,