Lev & Lär Föllingsö Handelsbolag

Östergötlands län

Information

Lev & Lär Föllingsö Handelsbolag är ett av många bolag som finns i Kinda. Det är nämligen den kommunen som Lev & Lär Föllingsö Handelsbolag finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Lev & Lär Föllingsö Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2003-02-06.

Lev & Lär Föllingsö Handelsbolag som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 2003-01-28. Men sedan 2003-02-06 så har Lev & Lär Föllingsö Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Föllingsö Gård, 590 39, Kisa. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Lev & Lär Föllingsö Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 013-144909.

Kinda arbetar för att bolag som Lev & Lär Föllingsö Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Lev & Lär Föllingsö Handelsbolag. Det finns flera bolag i Östergötlands län.

Konsult- och utbildningsverksamhet inom områdena företagande och lärande. Konferens- och kursverksamhet. Rekreation- och upp- levelseverksamhet inklusive bed&breakfast och arrangemang med anknytning till Föllingsö natur- och kulturmiljö. Handel med och förvaltning av värdepapper.

Firmatecknare för Lev & Lär Föllingsö Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Lev & Lär Föllingsö Handelsbolag och det är följande personer, Afzelius, Annika Margareta som är född 1945 och har titeln Bolagsman, Hård af Segerstad, Bror Gustaf S som är född 1947 och har titeln Bolagsman, Hård af Segerstad, Helene Merin I som är född 1946 och har titeln Bolagsman, Malmgren, Alf Olov Ivar som är född 1939 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Lev & Lär Föllingsö Handelsbolag är 969691-1552.