Valla Maskinuthyrning i Kinda Handelsbolag

Östergötlands län

Information

Valla Maskinuthyrning i Kinda Handelsbolag är en verksamhet som finns i Kinda. I Valla Maskinuthyrning i Kinda Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Jonsson, Karl Otto Christian som är född 1972 och har titeln Bolagsman, Pettersson, Nils-Olof Peter som är född 1954 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Valla Maskinuthyrning i Kinda Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Valla Maskinuthyrning i Kinda Handelsbolag på telefon 0494-22030.

Maskinuthyrning.

Idag är Valla Maskinuthyrning i Kinda Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Valla Maskinuthyrning i Kinda Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Östergötlands län och Kinda arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Valla Maskinuthyrning i Kinda Handelsbolag innehar ej F-skattsedel och Valla Maskinuthyrning i Kinda Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2002-08-05.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Valla Maskinuthyrning i Kinda Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Valla Maskinuthyrning i Kinda Handelsbolag har 969685-9769 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.