Apodidae Handelsbolag

Östergötlands län

Information

Apodidae Handelsbolag är ett bolag som finns i Kinda. I Apodidae Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Söderberg, Anna Ottilia Henriette som är född 1969 och har titeln Bolagsman, Söderberg, Jonas Arne som är född 1969 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Apodidae Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Apodidae Handelsbolag på telefon 0300-74601.

Utbildning och information inom de kompetensområden som bolagsmännen besitter (båda är forskare). Föreläsningar i utbildningar och föredrag på konferenser rörande våra kompetensområden kommunal miljöpolitik, avloppshantering och strålskyddsfrågor. Författande av rapporter, artiklar, böcker och antologibidrag inom ovan nämnda kompetensområden.

Idag är Apodidae Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Apodidae Handelsbolag är ett av många bolag som finns i Östergötlands län och Kinda arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Apodidae Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2000-03-14 och Apodidae Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2000-03-14.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Apodidae Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Apodidae Handelsbolag har 969666-5711 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.