Svetsmekano i Kisa Handelsbolag

Östergötlands län

Information

969656-6422 är organisationsnummer för företaget Svetsmekano i Kisa Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Svetsmekano i Kisa Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Kinda som är den kommunen som Svetsmekano i Kisa Handelsbolag finns i.

Svetsmekano i Kisa Handelsbolag har varit registrerat sedan 1999-01-27 och det finns flera företag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Svetsmekano i Kisa Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

Svetsmekano i Kisa Handelsbolag är och det finns flera bolag i Kinda som också är .

Firmatecknare för Svetsmekano i Kisa Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Svetsmekano i Kisa Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 070-5630911 eller genom brev på följande adress:
Plantg. 16, 590 37, Kisa

Svetsarbeten, lackering.

Det finns olika personer som har en koppling med Svetsmekano i Kisa Handelsbolag och det är Knutsson, Benny Torvald som är född 1963 och har titeln Bolagsman, Waldau Knutsson, Ingrid Helena B som är född 1965 och har titeln Bolagsman,