Hälsobutiken Ros och Peppar Handelsbolag

Östergötlands län

Information

969652-6277 är organisationsnummer för företaget Hälsobutiken Ros och Peppar Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hälsobutiken Ros och Peppar Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Kinda som är den kommunen som Hälsobutiken Ros och Peppar Handelsbolag finns i.

Hälsobutiken Ros och Peppar Handelsbolag har varit registrerat sedan 1998-09-03 och det finns flera företag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Hälsobutiken Ros och Peppar Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Hälsobutiken Ros och Peppar Handelsbolag är och det finns flera bolag i Kinda som också är .

Firmatecknare för Hälsobutiken Ros och Peppar Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt.

Vill ni komma i kontakt med Hälsobutiken Ros och Peppar Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0494-12136 eller genom brev på följande adress:
Horns-Falla Falla Skola, 590 42, Horn

Försäljning av hälsokost, presentartiklar och därmed förenlig verksamhet. Kroppsterapibehandlingar samt kursverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Hälsobutiken Ros och Peppar Handelsbolag och det är Rydström, Anna Karin Charlotte som är född 1964 och har titeln Bolagsman, Wolffelt, Eva Susanne som är född 1960 och har titeln Bolagsman,