L & K Kartor Handelsbolag

Östergötlands län

Information

969642-2907 är organisationsnummer för verksamheten L & K Kartor Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som L & K Kartor Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Kinda som är den kommunen som L & K Kartor Handelsbolag finns i.

L & K Kartor Handelsbolag har varit registrerat sedan 1997-09-12 och det finns flera verksamheter i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för L & K Kartor Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

L & K Kartor Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Kinda som också är .

Firmatecknare för L & K Kartor Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med L & K Kartor Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0494-20090 eller genom brev på följande adress:
Aspstigen 2, 590 44, Rimforsa

Framställning av kartor.

Det finns olika personer som har en koppling med L & K Kartor Handelsbolag och det är Grundström Östlin, Rut Karin Viola som är född 1960 och har titeln Bolagsman, Östlin, Lars Bertil som är född 1953 och har titeln Bolagsman,