LA Forest Equipment & Consulting Handelsbolag

Östergötlands län

Information

LA Forest Equipment & Consulting Handelsbolag hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Kinda som är den kommunen där LA Forest Equipment & Consulting Handelsbolag finns. I Kinda så finns det många olika Handelsbolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Handelsbolag. LA Forest Equipment & Consulting Handelsbolag tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har F-skatt vilket LA Forest Equipment & Consulting Handelsbolag har haft sedan 2008-03-06. LA Forest Equipment & Consulting Handelsbolag har funnits sedan och 2008-03-06 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till LA Forest Equipment & Consulting Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till N. Sjömosseg. 6, 590 36, Kisa men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0494-71864.

Kinda arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler verksamheter.

LA Forest Equipment & Consulting Handelsbolag har idag 969632-7478 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för LA Forest Equipment & Consulting Handelsbolag

Försäljning och förmedling av skogsmaskiner och skogstillbehör.

I LA Forest Equipment & Consulting Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Johansson, Ann-Louise som är född 1954 och har titeln Bolagsman, Johansson, Ulf Arne Lennart som är född 1951 och har titeln Bolagsman, .