Vitterlekaren, Torgny Lindgren Handelsbolag

Östergötlands län

Information

Författarskap

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Vitterlekaren, Torgny Lindgren Handelsbolag vars bolagstyp är Handelsbolag.

I Kinda så är Vitterlekaren, Torgny Lindgren Handelsbolag ett av många bolag vars bolagstyp är Handelsbolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Kinda arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Kinda och i Östergötlands län. Redan 1996-05-22 så skapades Vitterlekaren, Torgny Lindgren Handelsbolag och företaget är har F-skattsedel Vitterlekaren, Torgny Lindgren Handelsbolag har haft det sedan 2000-06-01.

Vitterlekaren, Torgny Lindgren Handelsbolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1997-01-01

969627-1924 är organisationsnummret för företaget som finns i Kinda.

Just nu är Vitterlekaren, Torgny Lindgren Handelsbolag och det finns många företag som är i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med Vitterlekaren, Torgny Lindgren Handelsbolag så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av Torgny Lindgren, Stina Lindgren och Torgils Lindgren var för sig.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Vitterlekaren, Torgny Lindgren Handelsbolag är Kalle, Aina Kristina som är född 1964 och har titeln Bolagsman, Lindgren, Gustav Anders Torgils som är född 1972 och har titeln Bolagsman, Lindgren, Gustav Torgny som är född 1938 och har titeln Bolagsman, Lindgren, Stina Margareta som är född 1937 och har titeln Bolagsman, Pettersson, Ylva Elisabet som är född 1969 och har titeln Bolagsman, .