Rimforsa Motell och Restaurang Handelsbolag

Östergötlands län

Information

969625-8822 är organisationsnummer för företaget Rimforsa Motell och Restaurang Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Rimforsa Motell och Restaurang Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Kinda som är den kommunen som Rimforsa Motell och Restaurang Handelsbolag finns i.

Rimforsa Motell och Restaurang Handelsbolag har varit registrerat sedan 1996-04-15 och det finns flera företag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Rimforsa Motell och Restaurang Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Rimforsa Motell och Restaurang Handelsbolag är och det finns flera bolag i Kinda som också är .

Firmatecknare för Rimforsa Motell och Restaurang Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av Gorgis Zoher.

Vill ni komma i kontakt med Rimforsa Motell och Restaurang Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0494-21260 eller genom brev på följande adress:
Ulrikav. 1, 590 44, Rimforsa

Motell och restaurang.

Det finns olika personer som har en koppling med Rimforsa Motell och Restaurang Handelsbolag och det är Gorgis, Zoher som är född 1969 och har titeln Bolagsman, Issa, Lahdo som är född och har titeln Bolagsman,Bosatt i land utanför EES,