Studio Ljudland Handelsbolag

Östergötlands län

Information

969619-1478 är organisationsnummer för verksamheten Studio Ljudland Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Studio Ljudland Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Kinda som är den kommunen som Studio Ljudland Handelsbolag finns i.

Studio Ljudland Handelsbolag har varit registrerat sedan 1995-10-10 och det finns flera verksamheter i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Studio Ljudland Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Studio Ljudland Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Kinda som också är .

Firmatecknare för Studio Ljudland Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Studio Ljudland Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0494-10684 eller genom brev på följande adress:
Västra v. 10, 590 37, Kisa

Inspelning av ljud och bild och därtill hörande verksamhet samt handel med guld, värdepapper och fastigheter.

Det finns olika personer som har en koppling med Studio Ljudland Handelsbolag och det är Gustafsson, May-Cari Birgitta som är född 1966 och har titeln Bolagsman, Gustafsson, Nils Eric som är född 1959 och har titeln Bolagsman,