Kisa Wärdshus o Hotell Handelsbolag

Östergötlands län

Information

Kisa Wärdshus o Hotell Handelsbolag är ett av många företag som finns i Kinda. Det är nämligen den kommunen som Kisa Wärdshus o Hotell Handelsbolag finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Kisa Wärdshus o Hotell Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Kisa Wärdshus o Hotell Handelsbolag som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 1994-09-23. Men sedan 1994-01-01 så har Kisa Wärdshus o Hotell Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Tingshustorget 1, 590 38, Kisa. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Kisa Wärdshus o Hotell Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0494-12222.

Kinda arbetar för att företag som Kisa Wärdshus o Hotell Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Kisa Wärdshus o Hotell Handelsbolag. Det finns flera företag i Östergötlands län.

Restaurang och hotellverksamhet.

Firmatecknare för Kisa Wärdshus o Hotell Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Kisa Wärdshus o Hotell Handelsbolag och det är följande personer, Hedlund, Ann-Marie Kristina som är född 1951 och har titeln Bolagsman, Hedlund, Jonas Arne Ingemar som är född 1972 och har titeln Bolagsman, Jernelius, Håkan Ingvar som är född 1956 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Kisa Wärdshus o Hotell Handelsbolag är 969607-9236.