Hamrakonsult - Natur, Bild & Ljud Handelsbolag

Östergötlands län

Information

Hamrakonsult - Natur, Bild & Ljud Handelsbolag är ett av många företag som finns i Kinda. Det är nämligen den kommunen som Hamrakonsult - Natur, Bild & Ljud Handelsbolag finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Hamrakonsult - Natur, Bild & Ljud Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2008-03-21.

Hamrakonsult - Natur, Bild & Ljud Handelsbolag som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 1994-01-12. Men sedan 2008-03-21 så har Hamrakonsult - Natur, Bild & Ljud Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Hamra Bällinge, 590 46, Rimforsa. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Hamrakonsult - Natur, Bild & Ljud Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0494-22095.

Kinda arbetar för att företag som Hamrakonsult - Natur, Bild & Ljud Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Hamrakonsult - Natur, Bild & Ljud Handelsbolag. Det finns flera företag i Östergötlands län.

Konsultverksamhet inom natur, bild, ljud & konsthantverk.

Firmatecknare för Hamrakonsult - Natur, Bild & Ljud Handelsbolag är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Hamrakonsult - Natur, Bild & Ljud Handelsbolag och det är följande personer, Tingvall, Jan Bengt Anders som är född 1966 och har titeln Bolagsman, Tingvall, Pia Catharina som är född 1967 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Hamrakonsult - Natur, Bild & Ljud Handelsbolag är 916697-0013.