Spak i Rimforsa Handelsbolag

Östergötlands län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Kinda och Spak i Rimforsa Handelsbolag är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många företag där och Spak i Rimforsa Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Spak i Rimforsa Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Spak i Rimforsa Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1993-11-08. Det finns flera olika företag i Östergötlands län som är ett stort län. Kinda där företaget finns i jobbar för att företag som Spak i Rimforsa Handelsbolag ska trivas.

I Kinda så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Fastighetsförvaltning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Spak i Rimforsa Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01.

Idag är Spak i Rimforsa Handelsbolag och det finns flera företag som är det idag i Kinda.

Vill man komma i kontakt med Spak i Rimforsa Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 010-2916093.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Spak i Rimforsa Handelsbolag är Björeman, Per Thomas som är född 1955 och har titeln Bolagsman, Damm, Mona Frideborg som är född 1961 och har titeln Bolagsman, Eskilsson, Eskil Sören som är född 1950 och har titeln Bolagsman, Fredriksson, Börje Kenneth som är född 1948 och har titeln Bolagsman, .

Spak i Rimforsa Handelsbolag har 916696-9189 som sitt organisationsnummer.