Stall Event Handelsbolag

Östergötlands län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Kinda och Stall Event Handelsbolag är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Stall Event Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Stall Event Handelsbolag är att Bolaget är inaktivt.

Stall Event Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1991-05-17. Det finns flera olika verksamheter i Östergötlands län som är ett stort län. Kinda där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Stall Event Handelsbolag ska trivas.

I Kinda så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Travhästar.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Stall Event Handelsbolag inte är momsregistrerat.

Idag är Stall Event Handelsbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Kinda.

Vill man komma i kontakt med Stall Event Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0494-22031.

; Firman tecknas av Andersson, Jens Karl Arne..

De som är på något sätt har med Stall Event Handelsbolag är Andersson, Jan Erik Patrik som är född 1958 och har titeln Bolagsman, Andersson, Jens Karl Arne som är född 1955 och har titeln Bolagsman, Andersson, Karl Erik Arne som är född 1928 och har titeln Bolagsman, Andersson, Kent Erik som är född 1956 och har titeln Bolagsman, Forsén, Arne Torbjörn som är född 1959 och har titeln Bolagsman, Johansson, Dag Åke Robert som är född 1958 och har titeln Bolagsman.

Stall Event Handelsbolag har 916695-4785 som sitt organisationsnummer.