Scripsit Text & Trycksaksproduktion i Rimforsa Handelsbolag

Östergötlands län

Information

I Östergötlands län så finns Scripsit Text & Trycksaksproduktion i Rimforsa Handelsbolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Kinda här finns det många olika Handelsbolag. Scripsit Text & Trycksaksproduktion i Rimforsa Handelsbolag tillhör bolagstypen "Handelsbolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Östergötlands län. Kinda jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Östergötlands län gör att bolag trivs där.

Scripsit Text & Trycksaksproduktion i Rimforsa Handelsbolag är momsregistrerat sedan1991-01-01 och har organisationsnummer 916695-0411.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0494-20840 alternativt besöka eller skicka post till Scripsit Text & Trycksaksproduktion i Rimforsa Handelsbolag på följande adress Kalmarv. 36, 590 43, Rimforsa.

Scripsit Text & Trycksaksproduktion i Rimforsa Handelsbolag är idag och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Scripsit Text & Trycksaksproduktion i Rimforsa Handelsbolag så sitter följande personer i styrelsen: , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Produktion av text, manus, reportage, trycksaker, utställningar och stillbildsfoto.