INFORMEX Ejsmont & Sandberg Handelsbolag

Östergötlands län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Kinda och INFORMEX Ejsmont & Sandberg Handelsbolag är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många företag där och INFORMEX Ejsmont & Sandberg Handelsbolag är ett av dem. Statusen för INFORMEX Ejsmont & Sandberg Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

INFORMEX Ejsmont & Sandberg Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1990-07-06. Det finns flera olika företag i Östergötlands län som är ett stort län. Kinda där företaget finns i jobbar för att företag som INFORMEX Ejsmont & Sandberg Handelsbolag ska trivas.

I Kinda så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Informationssökningstjänster inom ämnet vägar, fordon och trafik. Utgivning och handel med böcker, tillhandahållande av teknisk vetenskaplig information.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att INFORMEX Ejsmont & Sandberg Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är INFORMEX Ejsmont & Sandberg Handelsbolag och det finns flera företag som är det idag i Kinda.

Vill man komma i kontakt med INFORMEX Ejsmont & Sandberg Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 073-0754552.

Firman tecknas av Sandberg, Ulf Sylve Ingvar..

De som är på något sätt har med INFORMEX Ejsmont & Sandberg Handelsbolag är Sandberg, Bert Olof som är född 1925 och har titeln Bolagsman, Sandberg, Ulf Sylve Ingvar som är född 1946 och har titeln Bolagsman, .

INFORMEX Ejsmont & Sandberg Handelsbolag har 916694-8605 som sitt organisationsnummer.