Everts Bygg & Allservice Kommanditbolag

Östergötlands län

Information

916693-6519 är organisationsnummer för verksamheten Everts Bygg & Allservice Kommanditbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Everts Bygg & Allservice Kommanditbolag är Kommanditbolag. Det finns idag flera olika Kommanditbolag i Kinda som är den kommunen som Everts Bygg & Allservice Kommanditbolag finns i.

Everts Bygg & Allservice Kommanditbolag har varit registrerat sedan 1989-01-27 och det finns flera verksamheter i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Everts Bygg & Allservice Kommanditbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1989-01-01.

Everts Bygg & Allservice Kommanditbolag är och det finns flera verksamheter i Kinda som också är .

Firmatecknare för Everts Bygg & Allservice Kommanditbolag är följande:
; Firman tecknas av komplementären.

Vill ni komma i kontakt med Everts Bygg & Allservice Kommanditbolag så kan ni göra det på telefon genom 0494-12239 eller genom brev på följande adress:
Marcus Larssons v. 20, 590 38, Kisa

Byggnadsverksamhet samt därmed förenlig handel.

Det finns olika personer som har en koppling med Everts Bygg & Allservice Kommanditbolag och det är Johansson, Nils Evert som är född 1947 och har titeln Komplementär, Johansson, Ritva Anneli som är född 1944 och har titeln Kommanditdelägare,