Kinda Båttrafik Kommanditbolag

Östergötlands län

Information

Kinda Båttrafik Kommanditbolag är ett av många bolag som finns i Kinda. Det är nämligen den kommunen som Kinda Båttrafik Kommanditbolag finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Kinda Båttrafik Kommanditbolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1996-01-01.

Kinda Båttrafik Kommanditbolag som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 1987-12-11. Men sedan 1990-01-01 så har Kinda Båttrafik Kommanditbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Blåmesstigen 3, 590 44, Rimforsa. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Kinda Båttrafik Kommanditbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0494-21154.

Kinda arbetar för att bolag som Kinda Båttrafik Kommanditbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Kinda Båttrafik Kommanditbolag. Det finns flera bolag i Östergötlands län.

Båttrafik med person- och godstransporter och servering. Handel med båtar, fartyg, reservdelar och bränsle. Camping med kiosk och golf. Båtuthyrning och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Kinda Båttrafik Kommanditbolag är följande:
Firman tecknas av komplementären..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Kinda Båttrafik Kommanditbolag och det är följande personer, Carlsson, Karl Hugo Roger som är född 1948 och har titeln Komplementär, Nilsson, Lars Ove som är född 1964 och har titeln Kommanditdelägare,

Organisationsnummer för Kinda Båttrafik Kommanditbolag är 916692-4598.