Dordis Tapetserarverkstad Kommanditbolag

Östergötlands län

Information

916692-1958 är organisationsnummer för företaget Dordis Tapetserarverkstad Kommanditbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Dordis Tapetserarverkstad Kommanditbolag är Kommanditbolag. Det finns idag flera olika Kommanditbolag i Kinda som är den kommunen som Dordis Tapetserarverkstad Kommanditbolag finns i.

Dordis Tapetserarverkstad Kommanditbolag har varit registrerat sedan 1987-09-04 och det finns flera företag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Dordis Tapetserarverkstad Kommanditbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2008-04-24.

Dordis Tapetserarverkstad Kommanditbolag är och det finns flera bolag i Kinda som också är .

Firmatecknare för Dordis Tapetserarverkstad Kommanditbolag är följande:
; Firman tecknas av komplementären.

Vill ni komma i kontakt med Dordis Tapetserarverkstad Kommanditbolag så kan ni göra det på telefon genom 0494-12946 eller genom brev på följande adress:
Åbyboda Dansbo, 590 39, Kisa

Tapetserarverkstad och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Dordis Tapetserarverkstad Kommanditbolag och det är Kindestam Carlsson, Dordi Elisabet S som är född 1955 och har titeln Komplementär, Carlsson, Arne Jerker som är född 1950 och har titeln Kommanditdelägare,