Rationella Datortjänster Handelsbolag

Östergötlands län

Information

Rationella Datortjänster Handelsbolag är ett av många företag som finns i Kinda. Det är nämligen den kommunen som Rationella Datortjänster Handelsbolag finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Rationella Datortjänster Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1998-01-01.

Rationella Datortjänster Handelsbolag som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 1980-10-20. Men sedan 1990-01-01 så har Rationella Datortjänster Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Fridensborg , 590 41, Rimforsa. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Rationella Datortjänster Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0494-20566.

Kinda arbetar för att företag som Rationella Datortjänster Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Rationella Datortjänster Handelsbolag. Det finns flera företag i Östergötlands län.

Utveckling av program samt konsultation och utbildning inom ADB-området

Firmatecknare för Rationella Datortjänster Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Rationella Datortjänster Handelsbolag och det är följande personer, Granlund, Helena Maria som är född 1968 och har titeln Bolagsman, Granlund, Rego Jan-Olof som är född 1964 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Rationella Datortjänster Handelsbolag är 916475-7511.