Kinda lantbruk och maskinstation Handelsbolag

Östergötlands län

Information

Kinda lantbruk och maskinstation Handelsbolag är ett av många bolag som finns i Kinda. Det är nämligen den kommunen som Kinda lantbruk och maskinstation Handelsbolag finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Kinda lantbruk och maskinstation Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Kinda lantbruk och maskinstation Handelsbolag som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 1977-01-14. Men sedan 1977-01-01 så har Kinda lantbruk och maskinstation Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till HARGS GÅRD, 590 39, Kisa. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Kinda lantbruk och maskinstation Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0494-12488.

Kinda arbetar för att bolag som Kinda lantbruk och maskinstation Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Kinda lantbruk och maskinstation Handelsbolag. Det finns flera bolag i Östergötlands län.

Bolaget skall bedriva maskinstationsverksamhet såsom entreprenadverksamhet med jordbruksmaskiner och arbetskraft samt växtodling, husdjursskötsel och skogsavverkning.

Firmatecknare för Kinda lantbruk och maskinstation Handelsbolag är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Kinda lantbruk och maskinstation Handelsbolag och det är följande personer, Johansson, Curt Ingvar som är född 1954 och har titeln Bolagsman, Johansson, Thord Sören som är född 1950 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Kinda lantbruk och maskinstation Handelsbolag är 916412-5859.